HM Logo  date.png

Her er hele programmet til H&M Loves Music 2019 

HM Logo.svg

H&M Loves Music har for lengst blitt en tradisjon for fans av norsk musikk, og 1. juni blir den en ny runde med dagsfestivalen.

Flere av musikk-Norges beste artister skal opptre på H&M Loves Music. Disse artistene kan du se gratis 1. juni på Vulkan: 

ROYANE

Ingen flexer som Royane! Horten-sangeren/rapperen er rykende fersk som artist, men er allerede stjerne på Instagram. Se henne live for første gang på H&M Loves Music Oslo! 

EHI

EHI er kanskje det største norske talentet du ikke har oppdaget ennå. Den smørblide Groruddalen-gutten har en gudommelig stemme – bare sjekk ut hans nye singel «Tusen millioner dråper». Flamme-emoji! 

GREAT NEWS

Soundtracket til en perfekt sommer? Og det til tross for at de er fra Bergen... Godsnutene i Great News serverer deilig og dansbar indie med inspirasjon fra 80- og 90-tallet. Husk solkrem! 

EMMA STEINBAKKEN

Stjerneskudd med stor S! Den suverene Jessheim-jenta går fortsatt på ungdomsskolen, men har i løpet av rekordtid blitt artisten alle snakker om. På H&M Loves Music Oslo blir det garantert gåsehud-bonanza under hiten «Not Gonna Cry», men Emma byr også på noen helt nye låter. Det vil du ikke gå glipp av.

EMIR

Bergens store rapsønn ble først kjent som Onge $ushimane fra $ushi + Kobe, men ble også etterhvert nesten hele Norges EMIR som soloartist. I år vant han Spellemannprisen for albumet Mer av deg - og egentlig burde han også ha vunnet for sine konserter. 

Virkelig

Debuten «Cecilie» roterte på NRK P3 i 38 uker på rad og sendte Bodø-gutta på en raus norgesturné. I fjor kom poprock-trioen med sitt kritikerroste debutalbum Lykke til i livet, noe som har vært med å gi Tobias,  Erlend og Sondre enda mer live-erfaring. Det er liten tvil om at 1. juni på Vulkan blir virkelig bra.


LAUREN

Hun har sunget i flere år, og etterhvert også blitt en rapper. Men det er nå 18-åringen Lauren Holmen satser, med fersk kontrakt hos Warner Music. I januar slapp hun sin breiale debut «Slave» på norsk, fulgt av «Look at Me Now» hvor hun synger på både engelsk og spansk. Gled deg til å se dette stjerneskuddet på scenen!

Viljar Broks

Kvaløysletta svar på Drake? Kanskje ikke, men 25-åringen behersker både å være følsom sanger og solid rapper. Tromsø-gutten har fem singler hos Spotify, og nylig gjestet han remixen til Joddskis «Jævla nordlendinga». H&M Loves Music blir hans første konsert utenfor hjembyen, så vi kan forvente oss en historisk opptreden.

Ruben

Dette er definitivt en av Norges sterkeste nye sangstemmer innen pop - noe folk langt utenfor Norge snart bør få med seg. Harstads store sønn, som nettopp slapp sin debut-EP, er godt i gang med å spre musikken til mange ører. Den potensielle superstjernen har over 70 millioner streams hos Spotify, og er allerede en kritikerrost live-artist.

Sløtface

Gruppen dristig nok tidligere kalt Slutface har blitt en av Norges mest populære unge rockeband. Stavanger-kvartetten, med fyrverkeriet Haley Shae i spissen, debuterte med singelen «Angst» i 2014. Tre år senere kom det første albumet Try Not To Freak You Out som ble møtt med terningkast high five fra anmelderne. Konsertene deres er minst like bra.

Amanda Tenfjord

Norges Adele? Okay, det er litt for tidlig å si. Men Tennfjord-talentet har allerede fått skryt fra britiske NME og blitt hyllet for sine konserter av både fans og presse. 22-åringen, som deler label med nevnte Sløtface, Dagny og Highasakite, slapp nylig «The Floor Is Lava», og det blir trolig glovarmt utbrudd på Vulkan når hun står på scenen.

Peder Elias

Kun 21 år, men allerede kjent for å servere bops. Nå sist en lekker duett med hans favoritt Sval; en oppfølger til den vennlige f*ck you-svisken «Good For You». (Dedikert til eksen.) Gled deg til å se stjerneskuddet Peder Elias live på H&M Loves Music.

_DSC1125.jpg

Arif 

Denne unge veteranen er uten tvil en av Norges største rappere, som gjennom flere album har vist at statusen er fortjent. Sammen med sin partner Unge Ferrari solgte han ut Oslo Spektrum, men nå får du sjansen til å oppleve ham i en mye mer intim setting.

SKAAR_1_48.JPG

SKAAR

Stords nye stolthet kan fort bli Norges neste musikkeksport. Det 21 år gamle stjerneskuddet Hilde Skaar har allerede sluppet flere råflotte poplåter som vi gleder oss til å se henne fremføre live. Fun fact: Du har kanskje hørt debutsingelen hennes i den norske Netflix-filmen «Battle».

iris

Dette spennende talentet fra Bergen ble først kjent fra duoen HAGE, men Vilde Iris Hartveit Kolltveit slår seg også opp på egenhånd. Nå med små bokstaver - men med store Made (Sigrid, AURORA) i ryggen -  og ikke minst via sin unike, mjuke elektroniske popmusikk.

Ousu Leigh

Norsk, ekte R&B på internasjonalt nivå er ikke hverdagskost, men denne 20-åringen fra Grünerløkka i Oslo har definitivt mulighet til å få navnet sitt kjent utenfor landegrensene. I flere år jobbet Ousu som fotograf, før han fulgte den store drømmen om å bli artist. Under H&M Loves Music skal den dyktige nykommeren minne oss om at Norge kan lage troverdig R&B på engelsk.

Ousu Leigh

Norsk, ekte R&B på internasjonalt nivå er ikke hverdagskost, men denne 20-åringen fra Grünerløkka i Oslo har definitivt mulighet til å få navnet sitt kjent utenfor landegrensene. I flere år jobbet Ousu som fotograf, før han fulgte den store drømmen om å bli artist. Under H&M Loves Music skal den dyktige nykommeren minne oss om at Norge kan lage troverdig R&B på engelsk.

Graphic Element.png

Bli med på H&M Loves Music 2019

730 Media AS
c/o Technopolis UMA Norway AS
Stenersgata 8, 0184 Oslo

Utviklet av Vev

Kontakt/tips: post@730.no
Vil du annonsere på 730.no?